Assignació de places vacants a l'Institut Escola del Treball, de Barcelona (CCMA)

Presencial i públic: el nou sistema d'adjudicació de places d'FP vacants agilitza el procés

Tots els instituts amb vacants de Cicles Formatius de Grau Mitjà han reunit els aspirants per adjudicar les places lliures
Redacció
TEMA:
Educació

Als instituts de Formació Professional amb vacants als Cicles Formatius de Grau Mitjà s'ha repetit aquest dijous la mateixa escena: l'adjudicació de places de forma presencial. És un sistema nou que es va posar en pràctica l'any passat com a prova pilot en alguns centres i que ara s'ha estès perquè simplifica i agilitza el procés

Els estudiants que han quedat en llista d'esperar s'han hagut de presentar al centre o bé autoritzar algú que hi anés en nom seu.

Un cop allà, els han cridat per ordre de llista, repetint les seves inicials dues vegades. En cas no haver-hi resposta, s'avançava a la llista. 

Els aspirants han hagut d'anar presencialment als instituts amb vacants (CCMA)

D'aquesta manera s'han adjudicat part de les places --no hi ha les dades de tot Catalunya--, un tràmit que fins ara s'havia de gestionar a través de trucades telefòniques entre el centre educatiu i l'aspirant, cosa que el feia més lent. 

Ara encara hi haurà una tercera i última fase d'assignacions: el 24 de juliol es publicaran les vacants de tots els torns i cicles per als aspirants que no hagin estat assignats, i les ampliacions de sol·licitud s'han de presentar entre el 25 i el 27 de juliol.

El 31 de juliol es publicaran les assignacions.

En aquest vídeo es pot veure com ha anat la jornada a l'Institut Escola del Treball de Barcelona, on 75 alumnes han sortit amb plaça i encara hi han quedat 68 llocs buits.

 

ARXIVAT A:
Educació
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut