El presumpte agressor va contactar amb la víctima fa unes tres setmanes a través de les xarxes socials (Mossos d'Esquadra)
El presumpte agressor va contactar amb la víctima fa unes tres setmanes a través de les xarxes socials (Mossos d'Esquadra)

Presó per a un home de 21 anys per l'agressió sexual a una menor de 13 a Vilanova

Van contactar a través de les xarxes i la va portar al seu domicili, on es va consumar l'agressió sexual

El jutjat d'instrucció 7 de Vilanova i la Geltrú ha acordat enviar a presó sense fiança un home de 21 anys acusat d'agressió sexual i provocar lesions a una nena de 13 anys.

A la interlocutòria, el jutge exposa que el presumpte agressor va contactar amb la víctima fa unes tres setmanes a través de les xarxes socials. Van quedar a conèixer-se personalment a l'estació de Sants de Barcelona, des d'on es van agafar un tren cap a Vilanova i la Geltrú, on resideix l'acusat.

Segons la denúncia, l'agressió sexual va tenir lloc al domicili del detingut. Després va amenaçar la menor que si ho explicava a algú "seria pitjor", i li va pagar el bitllet perquè tornés a Barcelona.

L'instructor justifica la presó provisional per la veracitat del relat de la víctima, que en la declaració va ser "persistent, directa i clara", sense contradiccions ni ambigüitats i va oferir detalls "incompatibles amb un relat figurat".

El titular del jutjat de primera instància i instrucció número 7 de Vilanova i la Geltrú veu necessari enviar el detingut a presó per risc de fuga perquè té residència temporal a Espanya. A més, no hi ha tractat d'extradició amb el seu país d'origen, Paraguai. L'home podria ser condemnat a una pena de fins a 15 anys per agressió sexual a una menor i lesions.

De fet, el jutge subratlla que l'acusat va confirmar que sabia que la víctima tenia 13 anys. Per aquesta raó, remarca, "la norma penal parteix de la presumpció legal de la inexistència de consentiment, que en qualsevol cas no hi va haver mai".

 

ARXIVAT A:
JudicialMenorsAgressió sexual
Anar al contingut