Bernando Montoya, l'assassí de Laura Luelmo, ingressa a la presó (EFE)

Presó provisional en aïllament per a l'assassí confés de Laura Luelmo

Li imputen els delictes d'assassinat, detenció il·legal i agressió sexual; s'està en un mòdul d'aïllament i té contacte amb un pres de confiança
Actualitzat
TEMA:
Violència masclista

Bernardo Montoya, l'autor confés de l'assassinat de Laura Luelmo, la professora d'El Campillo, a Huelva, es troba en un mòdul d'aïllament de la Presó Provincial de Huelva, on complirà la presó provisional sense fiança que li ha imposat la jutjessa.

Ha ingressat de matinada després de prestar declaració durant més de cinc hores davant la jutgessa instructora del cas a Valverde del Camino.

Se li imputen els delictes d'assassinat, detenció il·legal i agressió sexual. Per motius de seguretat està aïllat i només té contacte amb un pres de confiança.

 

Notícia relacionada: El detingut per la mort de Laura Luelmo confessa que la va assassinar

 

La jutgessa ha ordenat l'internament en règim de presó provisional, tal com demanava la fiscalia i l'acusació particular, per la gravetat dels delictes, pel risc de fuga i per impedir que pugui tornar a cometre delictes semblants.

Montoya va quedar en llibertat a l'octubre després de passar 20 anys a la presó per haver assassinat una dona i va tornar a la seva casa d'El Campillo.

Laura Luelmo s'havia traslladat feia pocs dies a aquesta localitat, on havia trobat feina com a professora. La família de la jove ha anunciat que demanarà la pena de presó permanent revisable, la màxima pena que es pot sol·licitar.

ARXIVAT A:
Violència masclista
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut