Ambient durant el primer dia del festival Primavera Sound del 2024 (Europa Press)

Primavera Sound 2025: Charli xcx, Chappell Roan i Sabrina Carpenter, caps de cartell

El festival de música, que se celebrarà del 4 al 8 de juny de l'any vinent, revela el cartell, que inclou LCD Soundsystem, FKA twigs, HAIM o Jamie xx

RedaccióActualitzat

Charli xcx, Chappell Roan i Sabrina Carpenter actuaran al Primavera Sound 2025. El festival de música, que se celebra a Barcelona, ha publicat el cartell per a l'any vinent.

A més, el cartell també inclou LCD Soundsystem, FKA twigs, HAIM, Jamie xx, Fontaines D.C., Beach House, IDLES, Clairo, Turnstile, Sturgill Simpson, ANOHNI and the Johnsons, Floating Points, Stereolab, Spiritualized o Parcels, entre d'altres.

Aquests són alguns dels 147 artistes que participaran en el festival, que se celebrarà del 4 al 8 de juny de l'any que ve al Parc del Fòrum de la capital catalana, les entrades del qual ja es poden reservar en línia.

 

Les tres artistes del moment

Sense cap mena de dubte, les tres artistes del moment, Charli xcx, Chappell Roan i Sabrina Carpenter lideren el cartell del festival. L'artista britànica ja va venir l'any passat i repeteix després de l'èxit de l'àlbum "Brat".

L'acompanyaran les nord-americanes Chappell Roan i el seu "The rise and fall of a Midwest princess" i l'estrella Disney Sabrina Carpenter amb el seu últim àlbum, "Short n'sweet".

Més noms

A les caps de cartell les acompanyaran, també, Alan Sparhawk, Caribou, Amaia, DJ Koze, Kim Deal, Armand van Helden, Turnstile, Fontaines D.C., MJ Lenderman, Floating Points, Carolina Durante, Waxahatchee, Still House Plants, Chat Pile, Cassandra Jenkins, julie i Chanel Beads, entre molts altres noms.

En un comunicat, el Primavera Sound celebra la paritat de gènere d'aquest cartell, una fita que ja van assolir el 2019.

Des d'aquest 24 d'octubre, els interessats es poden registrar per optar a comprar l'abonament general per 295 euros i l'abonament VIP per 495 euros. A partir del 28 d'octubre, s'habilitarà la venda general a tot el públic.

ARXIVAT A:
Primavera Sound
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut