Un control dels Mossos d'Esquadra a la T-11, a Tarragona, minuts després d'entrar en vigor el toc de queda. (ACN/Eloi Tost)

Primera nit de sancions pel toc de queda: 130 multes a tot Catalunya

La majoria d'aquestes multes s'han posat a l'àrea metropolitana de Barcelona i entorns urbans
Redacció/Agències Actualitzat
TEMA:
Toc de queda

Els Mossos d'Esquadra han denunciat aquesta nit un total de 115 persones per incomplir el toc de queda a tot Catalunya. Bona part dels infractors eren en grans zones urbanes i repartidors de menjar a domicili. A més, han obligat a tancar dos locals que incomplien l'horari d'obertura.

A la ciutat de Barcelona, a més, la Guàrdia Urbana ha denunciat 15 persones més en aquesta segona nit de confinament nocturn i primera en la qual s'han començat a posar multes entre les 10 de la nit i les 6 del matí. La sanció mínima és de 300 euros. La màxima, de 6.000.

Segons fonts policials citades per EFE, la major part de les 115 sancions imposades ho han estat a l'àrea metropolitana de Barcelona i entorns més urbans. Pel que fa a la tipologia de l'infractor, es tracta de persones que no han pogut aportar la justificació adequada sobre la seva presència a la via pública i de repartidors de menjar.

En declaracions a La 2 de TVE, el comissari en cap dels Mossos, Eduard Sallent, ha avançat que es reforçaran els controls policials el proper cap de setmana coincidint amb la celebració de la castanyada, una nit caracteritzada per una gran mobilitat nocturna.

Aquesta serà la imatge dels carrers a les nits a partir d'ara: pràcticament desertes i amb la policia fent complir el toc de queda
ARXIVAT A:
Toc de queda Coronavirus Policial
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut