Puigdemont i Borràs
Puigdemont i Borràs s'ha reunit aquest dimecres a Waterloo (Junts)

Puigdemont confirma que vol tornar a presidir Junts i pacta amb Borràs que dirigeixi la fundació

Puigdemont ha comunicat la decisió després de reunir-se a Waterloo amb l'actual presidenta del partit, a dos dies que comenci el congrés

RedaccióActualitzat

Carles Puigdemont ha fet el pas: tornarà a optar a la presidència de Junts per Catalunya en el congrés que el partit celebrarà aquest cap de setmana a Calella. Així ho ha oficialitzat aquest dimecres, després de reunir-se a Waterloo amb l'actual presidenta del partit, Laura Borràs, amb qui ha pactat que passarà a presidir la fundació del partit, fruit de la confluència amb Demòcrates, d'Antoni Castellà.

Puigdemont tornarà així a liderar Junts després del seu pas al costat fa dos anys. Segons explica en un missatge a X, ho fa "amb la voluntat de contribuir des d'aquesta responsabilitat a la nova etapa política que s'obre".

Pel que fa a Borràs, en el comunicat que ha emès el partit per informar de la decisió de Puigdemont, destaquen que l'expresident vol continuar comptant amb el seu "capital polític" i considera que "el seu bagatge acadèmic i el seu caràcter determinat la fan la persona idònia per presidir la fundació".

A banda de Puigdemont, també es perfila la resta de la candidatura que es votarà a Calella, amb Jordi Turull de número dos, repetint com a secretari general, i Josep Rius, Miriam Nogueras i Antoni Castellà com a vicepresidents.

 

ARXIVAT A:
JuntsCarles Puigdemont
Anar al contingut