Quatre detinguts per una violació en grup a una noia a Molins de Rei

La policia investiga dues persones més que, presumptament, tindrien relació amb l'agressió sexual
Redacció Actualitzat
TEMA:
Assetjament sexual

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre homes per, presumptament, haver agredit sexualment una noia a Molins de Rei el 19 de maig passat. La policia investiga dos homes més pels mateixos fets.

Segons ha avançat la Cadena Ser, els fets haurien passat a la sortida de la discoteca Be Disco, al polígon del Pla, poc abans de les 6 de la matinada.

La noia ha denunciat que un grup d'homes la van abordar i la van tancar en el maleter d'un cotxe. Després, la van agredir sexualment. Els agressors van abandonar la víctima a l'aparcament dels Ferrocarrils de la Generalitat, de Sant Boi de Llobregat.

Ella no recordava res, però els Mossos la van acompanyar a fer-se una exploració genital, atès que presentava diversos signes que apuntaven en aquesta direcció. L'examen va confirmar la violació i la víctima va denunciar els fets. Més tard sí que va recordar una cosa: que havia clavat una mossegada a un dels violadors al coll per provar de deslliurar-se'n.

La setmana passada, els Mossos van fer les quatre detencions.

L'Ajuntament de Molins ha convocat una concentració a les 20.30 davant de l'Ajuntament per mostrar el rebuig a l'agressió i a la violència masclista en general.

 

El consistori assegura que no té constància que víctima ni agressors siguin del municipi. L'Ajuntament estudia personar-se com a acusació popular en la causa.

ARXIVAT A:
Assetjament sexual
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut