Madrid

Rajoy diu que "ha fet el que calia" a Catalunya i que "d'aquí a un any tot estarà més tranquil"

El president del govern espanyol afirma que la seva estratègia de prudència ha donat resultat i demana calma

Actualitzat

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha assegurat aquest dilluns que a Catalunya el seu executiu ha fet "el que calia" davant el procés sobiranista, i ha afegit que gràcies a aquesta actuació la situació és més serena i d'aquí a un any encara ho serà més.

"De moment les coses estan més tranquil·les que fa un any i estic convençut que d'aquí a un any estaran més tranquil·les que avui", ha augurat Rajoy en una entrevista a Onda Cero.

Rajoy ha defensat l'estratègia de prudència, segons la seva opinió, amb la qual ha actuat en aquesta legislatura. I ha dit que és perfectament compatible amb la determinació i la "proporcionalitat", i també amb la fermesa.

"Continuaré enviant SMS per telèfon"

Rajoy ha subratllat que ell desconeixia la suposada comptabilitat B que va dur a terme l'extresorer del partit, Luis Bárcenas, però ha deixat clar que, malgrat aquest escàndol, continuarà confiant en la gent i "enviant SMS".

"Continuaré enviant SMS per telèfon perquè confio en la gent i no condicionaré la meva vida per esdeveniments que m'hagin pogut ocórrer. Confio en la gent i continuo enviant SMS perquè no puc quedar aïllat del món", ha dit durant l'entrevista

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut