Rajoy, en la compareixença amb motiu de la mort d'Adolfo Suárez.
Rajoy, en la compareixença amb motiu de la mort d'Adolfo Suárez.
Madrid

Rajoy, sobre Suárez: "Va ser el millor punt de trobada per a la reconciliació dels espanyols"

"És un dia trist per als espanyols però també d'homenatge per a una de les figures més importants i positives de la nostra vida comuna", ha assegurat el president espanyol, Mariano Rajoy.

Per Rajoy, Suárez "va ser el millor punt de trobada per a la reconciliació dels espanyols" i també va ser "determinant" per culminar amb èxit "la Transició, la redacció de la Constitució espanyola i l'entrada d'Espanya al projecte europeu".

RedaccióActualitzat

"És un dia trist per als espanyols però també d'homenatge per a una de les figures més importants i positives de la nostra vida comuna", ha assegurat el president espanyol, Mariano Rajoy, davant la mort d'Adolfo Suárez als 81 anys. En una compareixença en directe des de La Moncloa, una hora després de saber-se la notícia, Rajoy ha destacat que va ser "un home de concòrdia que va fer possible la democràcia a Espanya i ens va obrir les portes d'Europa".

Pel president espanyol, Suárez "va ser el millor punt de trobada per a la reconciliació dels espanyols" i també va ser "determinant", ha dit, per culminat amb èxit "la Transició, la redacció de la Constitució espanyola i l'entrada d'Espanya al projecte europeu".

Rajoy, que ha enviat un missatge de suport a la família de Suárez, ha anunciat que es declaren tres dies de dol oficial a l'Estat.

Anar al contingut