Servei d'autobusos alternatiu per cobrir el trajecte des de Tarragona
Servei d'autobusos alternatiu per cobrir el trajecte des de Tarragona (3Cat)

Renfe reforça els autocars Reus-Sant Vicenç de Calders en tots dos sentits a partir de demà

Des d'aquest dijous hi haurà tres autocars extra en direcció nord al matí i tres en direcció sud al vespre i a la nit, un reforç que durarà mentre hi hagi obres

Redacció / AgènciesActualitzat

Renfe i Territori han acordat reforçar el servei alternatiu per carretera entre Reus i Sant Vicenç de Calders a primera i última hora del dia mentre duri el tall per les obres del túnel de Roda de Berà.

Aquest reforç entrarà en servei aquest dijous i serà per als tres primers trens en direcció nord, amb sortides de Reus a les 5.30, 6.10 i 7.55, i els tres últims en sentit sud, amb sortides de Sant Vicenç a les 19.00, 21.00 i 22.00.

Serà un reforç de dilluns a divendres que pal·liarà les deficiències detectades en el servei alternatiu per carretera establert a l'inici de les obres, a principis d'octubre, i que està previst que durin fins al març del 2025.

Aquest reforç complementa l'opció ferroviària per als usuaris amb origen o destinació a Reus de la línia R15, que durant el tall es desvia per la Plana-Picamoixons. 


Satisfacció a Reus pel reforç

L'alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, s'ha mostrat satisfeta perquè el reforç dona resposta a les peticions que havia fet:

"Estem satisfets que es vagin recollint les reivindicacions que hem traslladat des de Reus, esperem que el reforç sigui suficient i, si és necessari, insistirem perquè s'adoptin noves alternatives."

És un reforç que s'afegeix al que va anunciar el Departament de Territori divendres: l'increment de 2 a 5 o 6 trajectes d'autocar entre Reus i Barcelona amb un preu bonificat de 4 euros per viatge.

Renfe va admetre a principis de la setmana passada que estava estudiant canvis en el dispositiu organitzat per les obres perquè havia baixat sensiblement el nombre d'usuaris que els estan fent servir i perquè els trens de Rodalies de l'R2 Sud van massa plens.

Dijous van concretar que el descens havia estat del 20%, i van anunciar que els abonaments recurrents de Rodalies també serveixen ara per als trens regionals.

 

ARXIVAT A:
MobilitatRenfeRodalies
Anar al contingut