Els viatgers han ocupat seients de bitllets venuts a pasatgers que havien de pujar a Tarragona i no ho han pogut fer (3Cat)

Renfe ven per error més bitllets que seients disponibles a l'Avant de Lleida a Barcelona

El tren tenia 236 places, el nombre habitual, però s'han venut bitllets per 472 places que no estaven disponibles fins aquest dimarts
Actualitzat
TEMA:
Renfe

Els usuaris de l'Avant de Lleida a Barcelona de primera hora del matí s'han trobat que Renfe ha venut molts més bitllets que places de tren disponibles.

A partir de demà, dimarts, el tren de les set del matí tindrà el doble de seients, però el problema és que Renfe, per error, segons ha reconegut la mateixa companyia, ja els ha posat a la venda per a aquest dilluns.

Segon ha informat RENFE, el tren Avant d'aquest dilluns tenia 236 places, el nombre habitual, però per error s'han venut bitllets per 472 places que no estaven disponibles fins aquest dimarts.  Això ha provocat que inicialment una setantena de passatgers s'hagin quedat a l'andana.

Uns 70 passatgers amb bitllet de Lleida s'han trobat sense seient perquè no hi havia prou places al tren (3Cat)

Finalment, els han deixat pujar al tren, que ha sortit amb vint minuts de retard. L'excés d'usuaris ha fet que 30 viatgers hagin anat drets de Lleida fins a Camp de Tarragona. Altres han ocupat seient lliures, venuts als passatgers que havien de pujar al Camp de Tarragona. 

En aquesta estació els els esperava, un tren vingut des de Sants, per encabir l'excés de passatgers amb bitllet, però sense plaça. La companyia ha unit els dos combois i han anat junts, com si fos un tren de doble composició, fins a Barcelona.

Alguns viatgers han hagut de seure a terra per falta de places (3Cat)

L'incident ha provocat retards en un altre Avant que sortia de Lleida.

 

ARXIVAT A:
Renfe
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut