Els bombers han hagut de rescatar un tractorista al riu Segre després que el corrent hagi enfonsat el vehicle per causes que es desconeixen (Bombers)

Rescaten un tractorista al riu Segre després que el corrent hagi enfonsat el tractor

Un helicòpter dels Bombers l'ha subjectat amb un arnès i l'ha traslladat a l'hospital de la Cerdanya

RedaccióActualitzat

A Prats i Sansor, municipi de la Cerdanya, els Bombers han rescatat un tractorista que havia quedat atrapat al riu Segre. L'home estava agafat a una roda del vehicle, pràcticament enfonsat, mentre baixava el corrent.

Els Bombers han rebut l'avís quan faltaven pocs minuts per les sis de la tarda. Segons ha informat el cos d'emergències, s'hi han desplaçat quatre unitats terrestres i un helicòpter

Amb l'ajuda d'un arnès, un equip del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers ha aconseguit subjectar-lo i endur-se'l amb l'helicòpter. Aquesta última operació ha durat uns quaranta minuts. 


L'home, que està ferit menys greu, ha estat atès per un equip del SEM, que llavors l'ha traslladat a l'hospital de la Cerdanya.

Es desconeix com s'ha produït l'accident que ha acabat amb el tractor atrapat al mig del Segre. De moment no queda clar si l'home intentava travessar el riu o ha bolcat mentre circulava per un lateral.

 

ARXIVAT A:
Bombers
Anar al contingut