Laura Borràs, en una imatge d'arxiu (ACN)

Reunió de Borràs amb Puigdemont a Bèlgica després de la polèmica pel cas Juvillà

La trobada es produeix després de les crítiques per l'actuació de la presidenta del Parlament en la retirada de l'escó a Pau Juvillà

RedaccióActualitzat

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, s'ha reunit aquest divendres amb Carles Puigdemont a Bèlgica, segons ha pogut saber TV3.

Després d'una setmana en què Borràs ha estat al centre de les crítiques per la seva actuació en el cas de la retirada de l'escó de Pau Juvillà, la presidenta del Parlament s'ha trobat amb Puigdemont, que aquests dies ha fet silenci sobre l'actuació de Borràs.

La presidenta del Parlament ha anat acompanyada a Waterloo per la també membre de la mesa per Junts Aurora Madaula.

Dilluns, a l'executiva de Junts, segons diverses fonts, hi va haver diverses intervencions que van qüestionar l'estratègia i el resultat de l'actuació de Borràs, així com la forma en què s'havia comunicat.

De moment, no ha transcendit cap imatge ni el contingut de la conversa entre Borràs i Puigdemont.

Laura Borràs ha fet un tuit aquest divendres al vespre a les xarxes, però per recordar la lluita dels manifestants de Meridiana Resisteix:

 

Borràs, al centre de la polèmica

I és que la inhabilitació de Pau Juvillà al Parlament va estar envoltada de polèmica. Laura Borràs va atribuir que finalment s'executés la retirada de l'escó del cupaire a una falta de resposta conjunta entre el govern i el Parlament.

En una entrevista a RAC 1, va afirmar que va arribar a presentar al president Pere Aragonès una "proposta ambiciosa de resistència col·lectiva a l'atac de l'Estat", però no va tenir el suport de la CUP ni d'ERC. També va assegurar que no dimitiria.

D'altra banda, Pau Juvillà va dir a Catalunya Ràdio, en la primera entrevista després de la inhabilitació, que no sabia quin era aquest pla ambiciós de Borràs.

El polític anticapitalista va assegurar que el seu partit "sempre, sempre, sempre ha estat a favor de totes les propostes" que havien posat sobre la taula Junts i ERC per afrontar aquest cas.

 

 

 

ARXIVAT A:
Laura BorràsParlament de CatalunyaCarles Puigdemont
Anar al contingut