Albert Rivera

Rivera crida a aplicar el 155 amb "serenitat, fermesa democràtica i sense complexos"

Redacció Actualitzat
TEMA:
Independència

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha fet aquesta tarda una crida a restaurar la legalitat a Catalunya com va passar a Espanya després del cop del 23F, i s'ha mostrat convençut que s'acabarà amb "el cop a la democràcia" de l'independentisme a les urnes.

"Els farem fora votant", ha garantit Rivera en una compareixença davant els mitjans al Congrés després que el Parlament hagi aprovat la declaració unilateral d'independència de Catalunya en forma de república amb els vots de Junts pel Sí i la CUP.

Rivera ha demanat actuar amb "serenitat, fermesa democràtica i sense complexos" per restaurar l'ordre democràtic a través de l'aplicació de l'article 155 de la Carta Magna.

"Aplicar la Constitució no és una opció, sinó una obligació", ha subratllat el líder de Cs, que ha titllat de "covarda" la votació secreta al Parlament, davant la qual ha confessat que ha sentit "vergonya".

Rivera ha augurat que l'etapa que s'obre ara serà "dura", però s'ha mostrat convençut que es garantirà la seguretat als carrers de Catalunya.

ARXIVAT A:
Independència
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut