La furgoneta que s'ha recuperat, plena de capses d'encenedors (Mossos )

Roben 100.000 encenedors d'un camió a l'AP-7 amb el mètode del "teloner"

Els lladres van robar una furgoneta a Badalona i se la van endur fins a una àrea de servei de Vilademuls, on van buidar la càrrega del camió
Redacció Actualitzat
TEMA:
Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han recuperat a Riudellots de la Selva un botí de prop de mil capses d'encenedors dins d'una furgoneta robada. En total, uns 100.000 encenedors que, al seu torn, s'havien endut d'un camió aturat durant la nit en una àrea de servei de l'AP-7.

Fonts policials han explicat que tot va arrencar la nit de dilluns a dimarts, quan un home de Badalona va denunciar que li havien robat la furgoneta. A través del GPS del vehicle, que estava buit de càrrega, es va poder comprovar que era en una nau industrial de Riudellots de la Selva.

Una patrulla dels Mossos de Girona s'hi va desplaçar i va localitzar el vehicle, que van trobar ple d'encenedors de la marca Bic. Els agents van indagar d'on podien provenir i ho van relacionar amb un furt de la mateixa nit, a l'àrea de descans de Vilademuls.

En aquest punt de l'autopista AP-7, al quilòmetre 46,5, els lladres s'havien endut la càrrega d'un camió mentre el conductor dormia. En total, nou palets d'encenedors que viatjaven cap a Itàlia.

Segons els mateixos agents, van fer servir el "modus operandi" dels "teloners", que consisteix a fer un tall a la lona del vehicle i obrir-ne el lateral. Està en marxa una investigació per trobar els autors dels fets.

 

ARXIVAT A:
Policial Mossos d'Esquadra AP-7
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut