Estació de Vilanova i la Geltrú

Rodalies: una incidència entre Vilanova i Sitges a l'R2 ha provocat retards a diverses línies

Una altra incidència a l'estació de Passeig de Gràcia ha sumat afectacions a les línies R11, R13, R14, R15, R16 i R17 durant tot el matí
Redacció/Agències Actualitzat
TEMA:
Rodalies

Una incidència entre les estacions de Vilanova i Sitges ha provocat retards de mitja hora de mitjana en les línies R2 i els regionals sud amb direcció Barcelona. 

Segons ha informat Rodalies, els trens haurien d'anar "recuperant progressivament" la normalitat. Els tècnics d'Adif han estat treballant en la incidència des de primera hora. 

Els trens han circulat amb demores de 30 minuts de mitjana a causa de les incidències a les instal·lacions entre les estacions de Vilanova - Sitges i Sants - Passeig de Gràcia. 

Aquest matí, Adif informava d'una altra incidència que també ha afectat l'estació de Passeig de Gràcia, amb repercussions a les línies R2 Nord i R2 sud i R11, R13, R14, R15, R16 i R17.

Tot i que Adif ha notificat que la incidència a les instal·lacions de l'estació de Passeig de Gràcia, que afecta el tram entre aquesta i l'estació de Sants, havia estat solucionada a primera hora, les seves conseqüències han provocat retards generalitzats d'una mitjana de 30 minuts en totes les línies afectades i els problemes s'han arrossegat en les primeres hores del matí, amb usuaris fent públiques les queixes en xarxes socials:

 

ARXIVAT A:
Rodalies Infraestructures
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut