Cartell promocional de la gira mundial de Rosalía (Europa Press)

Rosalía anuncia gira mundial de "Motomami", amb dos concerts a Barcelona

La cantant farà 46 concerts en 15 països: actuarà al Palau Sant Jordi de Barcelona el 23 i 24 de juliol i les entrades es posaran a la venda aquest divendres, 22 d'abril
Actualitzat
TEMA:
Rosalía

Ja hi ha dates per poder veure Rosalía en directe presentant el disc "Motomami". La cantant començarà aquest estiu una gira mundial que la portarà a 15 països i que aterrarà a Barcelona aquest mateix juliol: actuarà al Palau Sant Jordi els dies 23 i 24 de juliol.

El "Motomami World Tour", amb 46 concerts programats, arrencarà el 6 de juliol a Almeria. La cantant de Sant Esteve Sesrovires també actuarà a Sevilla, Granada, Màlaga, València I Madrid abans de la cita a Barcelona. Després portarà el seu espectacle a Bilbao, la Corunya i Palma. A la capital balear, hi actuarà l'1 d'agost, i, des d'aquí, Rosalía creuarà l'Atlàntic per continuar la gira a Amèrica. Visitarà Mèxic, Brasil, Argentina, Xile, Colòmbia, República Dominicana, Puerto Rico, Canadà i Estats Units. 

A finals d'any tornarà a Europa i pujarà als principals escenaris de Portugal, Itàlia, Alemanya, Països Baixos, Bèlgica, Regne Unit i França. Tancarà la gira a París, el 18 de desembre.

 

Com comprar les entrades

Les entrades per a tots els concerts es posaran a la venda aquest divendres, 22 d'abril, a les 10 del matí, segons ha informat la promotora Live Nation. Les entrades es podran adquirir a la pàgina web de la cantant, que s'ha bloquejat per l'excés de visites tan bon punt s'ha anunciat la gira.

Rosalía ja havia publicat a les xarxes que aquest dilluns hi hauria un anunci important:

 


Rosalía ha publicat a última hora de la nit que els membres d'American Express, però, tenen opció de compra prioritària i poden adquirir les entrades el 21 d'abril, dijous, un dia abans que la resta de públic:

 

Omplir recintes

Les expectatives per als concerts de la catalana són altes, gràcies a la bona rebuda que ha tingut el seu "Motomami", un àlbum de caràcter experimental que està batent rècords i en què aborda des del reggaeton clàssic fins al flamenc, boleros, el verb ràpid de les raperes nord-americanes o els interludis jazzístics.

Des de la seva publicació, el 18 de març, ha arribat al punt més alt de les llistes de plataformes com Spotify i rep afalacs de la premsa musical, inclosa l'anglosaxona, que ha valorat el seu disc amb una de les notes mitjanes més altes de la dècada. 

ARXIVAT A:
Rosalía Música
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut