Las Vegas

Rosalía, gran triomfadora dels Grammy Llatins, amb 5 premis per "El mal querer"

"El mal querer" s'emporta els premis a millor àlbum de l'any, a millor àlbum pop vocal contemporani, a millor disseny de portada i a la millor gravació per la producció d'El Guincho

RedaccióActualitzat

Rosalía triomfa als Grammy Llatins i s'emporta els 5 premis a què estava nominada, entre els quals al del millor àlbum de l'any per "El mal querer" i a la millor cançó urbana per "Con Altura".

"El mal querer" s'ha emportat el premi a millor àlbum de l'any, al millor àlbum pop vocal contemporani, al millor disseny de portada i a la millor gravació per la producció d'El Guincho. La cantant catalana també s'ha endut el premi a la millor cançó urbana pel single "Con altura", en cooperació amb Pablo Díaz-Reixa,"El Guincho".

La gala dels 20s Grammy Llatins s'ha celebrat al MGM Grand Garden Arena de Las Vegas. Després d'abraçar-se llargament a El Guincho, una emocionada Rosalía ha pujat a l'escenari per agrair els premis i ha explicat com va ser la producció d'aquest disc:

"De debò, estic en xoc. Això és l'últim que m'esperava, us ho juro per Déu. El vam fer en un pis, amb dos ordinadors, una targeta de so, i ja... Us ho juro."

 

 

"El mal querer" de Rosalia competia amb els últims àlbums d'artistes com Alejandro Sanz, Andrés Calamaro o Luis Fonsi.

 


A la sala de premsa, Rosalía ha explicat que li agrada experimentar en la creació musical i que sempre ha confiat en "la veritat" que tenia "El mal querer":

"Faig música amb ganes d'experimentar, per una qüestió experimental. A "El mal querer" jo sabia que hi havia veritat, està fet sense risc, no tenia res a perdre. Va ser un any de molta feina, de dedicar-m'hi dia i nit. Però no calen gaires coses més per tirar endavant una idea creativa".

 

A la gala, Rosalía ha fet una enèrgica actuació d"A Palé", que ha posat dempeus l'auditori del MGM Grand Garden Arena de Las Vegas:

 

A la vintena edició dels Grammy Llatins s'ha fet entrega del premi honorific de persona de l'any al colombià Juanes.

 

ARXIVAT A:
Rosalía
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut