Soraya Sáenz de Santamaría, aquest dimarts, als passadissos del Congrés
Soraya Sáenz de Santamaría, aquest dimarts, als passadissos del Congrés
Madrid

Sáenz de Santamaría acusa Junqueras de "manipular" la decisió del Suprem

La vicepresidenta del govern espanyol ha carregat contra el seu homòleg de l'executiu català per haver assegurat que els tribunals han suspès la intervenció dels comptes catalans

RedaccióActualitzat

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha acusat el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, de fer una "manipulació absoluta" quan ha dit que el Suprem ha suspès la intervenció dels comptes catalans. En declaracions al passadís del Congrés dels Diputats, Sáenz de Santamaría ha carregat contra Junqueras.

"El que ha dit, sincerament, el senyor Junqueras és una manipulació absoluta. La postveritat judicial no existeix i tampoc comprenc perquè fa aquestes coses si són per a mitja hora. No entenc al senyor Junqueras, si no és perquè vol confondre, que és el que sembla que es dediquen últimament molt a la Generalitat."

La vicepresidenta ha assenyalat que el que ha fet el Suprem ha estat "posar un segell" i donar "admissió d'entrada" al recurs que va presentar Junqueras contra la intervenció dels comptes.

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
Anar al contingut