Els títols actuals comprats abans del 14 de gener seran vàlids fins al 30 d'abril (ACN/Laura Fíguls)

S'allarga la validesa dels títols de transport actuals de l'ATM fins al 30 d'abril

El 15 de gener entraran en vigor les noves tarifes, que s'encareixen un 6,75%, però fins al 14 encara es podran comprar títols al preu actual

RedaccióActualitzat

L'Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona ha confirmat aquest divendres les tarifes ja anuncies de cara al 2024, que mantindran les bonificacions actuals però s'encariran un 6,75%, després d'anys congelades, per adaptar-les a l'augment de l'IPC, però hi ha afegit dues novetats importants.

Per una banda, que l'encariment dels preus de les noves tarifes entrarà en vigor el 15 de gener i, per l'altra, que els títols actuals, més barats que els que vindran, seran vàlids fins al 30 d'abril del 2024.

Els títols amb els nous preus aprovats aquest divendres es podran adquirir a partir del 15 de gener de 2024, el dia en què sortiran de la venda els títols actuals.

Els títols comprats abans del 14 de gener seran vàlids fins al 30 d'abril. En el cas de la T-verda i la T-16, però, mantindran la data de caducitat pròpia de cada títol.

Així és com queden els bitllets per zones un cop aplicats els increments pactats i la bonificació del 50% a la T-Usual i la T-Jove i els títols per a col·lectius específics:

 

 

 

 

No es permetrà canviar títols del 2023, ni estrenats ni sense estrenar

El consell d'administració de l'ATM també ha decidit que no es podran efectuar bescanvis de títols de 2023 per títols de 2024, siguin estrenats o sense estrenar.

L'entitat preveu acabar el 2023 amb un rècord en les xifres de viatges en transport públic. De moment, les dades recollides entre el desembre del 2022 i el novembre del 2023 registren un màxim històric de 1.076 milions de viatges, i supera les dades de l'any 2019.

ARXIVAT A:
Transport públic
Anar al contingut