Salut obre més cites per vacunar-se amb les noves dosis d'AstraZeneca

Les persones que tinguin entre 60 i 65 anys poden demanar hora per internet per vacunar-se

RedaccióActualitzat

El Departament de Salut ha obert noves cites per programar vacunacions contra la Covid amb les 168.000 noves dosis d'AstraZeneca que ha rebut aquest divendres. De les 38.000 que hi havia disponibles, en queden 13.000 que es poden demanar a través del web de CatSalut.

De les vacunes que han arribat, 103.000 s'administraran a la població d'entre 60 i 65 anys i la resta es reservaran per a segones dosis. 

Poden demanar cita les persones que tinguin entre 60 i 65 anys. Per fer-ho, han d'entrar al web de vacunacovid i seleccionar alguna de les franges horàries disponibles. També s'ha de seleccionar un centre on rebre la vacuna, que pot ser fora del municipi, el que els vagi millor.

Salut ja ha fet un enviaments d'SMS a les persones de més de risc, però les persones que no són de risc també poden demanar hora. Es van donar 75.000 cites per aquesta via, a les quals se n'han sumat 38.000 més per internet.

L'arribada d'aquesta remesa de vacunes ha de permetre accelerar el ritme d'immunitzacions. Salut preveu que les dosis es comencin a posar aquest mateix dissabte. De fet, la campanya no s'atura per aquest dies festius.

ARXIVAT A:
SalutVacunesCoronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut