Des d'aquest cap de setmana els visitants no podran anar a Sant Miquel del Fai (ACN/Laura Busquets)

Sant Miquel del Fai torna a tancar fins al setembre després de dos mesos obert

A partir d'aquest cap de setmana queden suspeses les visites al recinte per l'alt risc d'incendis
Redacció
TEMA:
Incendis

La reobertura del recinte de Sant Miquel del Fai a l'abril va començar amb mal peu. Després de cinc anys tancat, amb obres per millorar-ne la seguretat, el dissabte 22 d'abril va obrir al públic i diumenge 23 ja va haver de tancar per l'elevat risc d'incendi.

Aquesta raó, l'alt risc d'incendi forestal, és el que ha fet decidir a la Diputació de Barcelona a tancar fins al cap de setmana del 16 i 17 de setembre "si les condicions meteorològiques ho permeten". Per poder fer-ho, no han d'estar activats els nivells 2 i 3 del pla Alfa de risc d'incendis forestals a les comarques del Moianès o el Vallès Oriental.

La mesura es pren seguint les directrius de l'Ajuntament de Bigues i Riells del Fai, ja que els accessos a aquest espai són "complicats".

Ara que el recinte és gestionat per la Diputació de Barcelona havia canviat el model d'explotació. Per poder visitar els caps de setmana, el monestir de Sant Miquel del Fai, entre el Vallès Oriental i el Moianès, calia tenir una reserva, que es podia obtenir de forma gratuïta a través d'internet. Per deixar el cotxe al pàrquing, calia mostrar un codi QR.

La inauguració es va fer amb l'aforament complet i amb les entrades exhaurides, però les persones que ara vulguin visitar-lo hauran d'esperar, com a mínim, fins al setembre.

ARXIVAT A:
Incendis
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut