Set detinguts en un dispositiu a Barcelona i el Vallès per detenir els responsables d'un tiroteig a l'abril a Nou Barris

Actualitzat

ACN Barcelona - Els Mossos d'Esquadra han detingut set persones durant un dispositiu a Barcelona (Barcelonès) i Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental) desplegat aquest dilluns al matí per detenir els responsables d'un tiroteig que va tenir lloc a l'abril a la via pública al districte de Nou Barris. Sis dels arrestos s'emmarquen en la investigació i el setè s'ha fet perquè hi havia un requeriment judicial de detenció. Els agents han fet cinc escorcolls a la capital catalana i un a la ciutat vallesana. El cas està sota tutela del jutjat d'instrucció 11 de Barcelona. El tiroteig va tenir lloc a principis d'abril al carrer Góngora de Barcelona i va donar com a resultat una persona ferida.

(Aquesta notícia actualtiza l'anterior sobre el mateix tema amb informació sobre les detencions efectuades)

En un dels escorcolls, al carrer Aiguablava de Barcelona, el Grup Especial d'Intervenció de la policia catalana hi ha intervingut per assegurar la zona. En aquest punt s'han fet dues detencions, però una d'elles és la que no està relacionada amb la investigació.

En l'operació hi han participat agents d'Arro i en algun escorcoll s'ha activat la unitat canina.

La investigació s'ha portat a terme amb un equip conjunt entre agents del grup de multireincidents de la comissaria general d'investigació de Barcelona i la unitat d'investigació de Nou Barris.

Anar al contingut