Vida nocturna a Seul a l'abril (REUTERS/Kim Hong-Ji)
Vida nocturna a Seul a l'abril (REUTERS/Kim Hong-Ji)
Seül

Seül tanca bars i discoteques després d'un rebrot de coronavirus amb 34 casos

Corea del Sud és un dels països que ha contingut millor la pandèmia, ja que en tota la crisi hi ha hagut 256 morts

RedaccióActualitzat

Corea del Sud ha registrat un rebrot de coronavirus en una zona d'oci nocturn de la capital, Seül. Hi ha hagut 34 casos nous, la xifra diària més alta en aquell país des del 9 d'abril.

Els fets han passat al barri d'Itaewon, ple de bars i clubs nocturns que han estat ràpidament tancats al públic i de manera indefinida per l'alcalde de la ciutat, Park Won-soon.

Els contagis han estat entre els clients d'aquests locals. S'ha de tenir en compte que la nit del dissabte hi van passar unes 1.500 persones.

Sembla que més d'una dotzena de casos estarien relacionats amb un home de 29 anys que va donar positiu de Covid-19 i que havia passat per cinc locals del barri d'Itaewon el cap de setmana passat.

 

Corea del Sud és un dels països que ha contingut millor la pandèmia, ja que en tota la crisi hi ha hagut 256 víctimes mortals.

El Centre per al Control i la Prevenció de les Malalties Infeccioses de Corea ha informat aquest diumenge que d'aquestes 34 infeccions, 8 són importades i 26 són contagis comunitaris. D'aquests 26 casos, la immensa majoria pertanyen al brot lligat als clubs i bars d'Itaewon, a Seül, que ja ha originat 40 contagis.

El president del país, Moon Jae-in, ha instat els ciutadans a continuar alerta.

 

 

 

Les noves infeccions han tingut lloc quan la vida quotidiana a Seül tornava a la normalitat a poc a poc i havien començat a flexibilitzar-se les normes de distanciament social des de dimecres passat.

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut