Un mosso davant la porta d'una finca de la urbanització King Park de Sils on hi ha hagut un mort i dos ferits en un tiroteig
Un mosso davant la porta de la casa de la urbanització King Park de Sils on hi va haver el tiroteig (ACN/Gerard Vilà)

Sis detinguts per la mort a trets d'un home a Sils, el presumpte autor va fugir a Colòmbia

Els Mossos n'han demanat l'extradició, així com també la d'un altre arrestat a Portugal; la resta d'implicats van ser detinguts a Sabadell

Els Mossos d'Esquadra han detingut sis homes relacionats amb la mort a trets d'un altre home, el 9 de febrer d'aquest any, a la urbanització King Park de Sils, a la Selva.

El presumpte autor material del crim va ser detingut a Colòmbia, on va fugir poc després dels fets. El sospitós va ser detingut per les autoritats colombianes després d'una ordre de detenció internacional del jutjat d'instrucció de Santa Coloma de Farners i va ingressar a presó. Els pròxims dies s'iniciaran els tràmits per a l'extradició.

Un altre dels homes que hauria participat en els fets va fugir a Portugal, on està pres per la seva presumpta relació de pertinença a grup criminal per tràfic de drogues. També s'han iniciat els tràmits per extradir-lo.

A mesura que avançava la investigació, els Mossos van identificar la resta de persones implicades en els fets, que van ser detingudes a Sabadell i aquest dijous han passat a disposició judicial. Durant l'operació, els investigadors van escorcollar domicilis i vehicles per buscar nous indicis vinculats amb el crim.
 

Un mort i dos ferits

Els fets van passar el 9 de febrer a la urbanització King Park de Sils. Un home va morir i dues persones més van resultar ferides.

Aquell dia, la policia local de Sils va rebre una trucada en què una veïna de la urbanització King Park els informava que hi havia hagut un tiroteig. Quan van arribar al lloc dels fets, van trobar un home estirat just a l'entrada d'una casa amb una ferida d'arma de foc al tòrax. No el van poder reanimar.

A l'interior de la casa van identificar restes de cabdells de marihuana. Tot seguit, els agents van saber que un altre home era atès en un centre hospitalari a conseqüència d'una ferida d'arma de foc. Els investigadors el van relacionar amb els fets investigats i, quan va quedar fora de perill, el van detenir. Actualment és en un centre penitenciari.

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraPolicial i judicialCrims
Anar al contingut