Soraya a Puigdemont: "Fins quan seguiràs abusant del poble de Catalunya?"

La vicepresidenta del govern espanyol assegura que a Catalunya es viu un "clima d'assetjament massiu" pel referèndum de l'1-O
Redacció Actualitzat
TEMA:
Referèndum 1-O

El govern espanyol segueix insistint que és Puigdemont i el seu executiu qui es nega a negociar, ja que segueix endavant amb el referèndum de l'1 d'octubre.

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, assegura a més que "s'està tensionant el poble de Catalunya" en el que considera "un clima d'assetjament massiu" als ciutadans, com pares i nens:

"Fins quan, Puigdemont, seguiràs abusant del poble de Catalunya i tensionant-lo? Aquests jutges són poble de Catalunya. Aquests mitjans de comunicació són poble de Catalunya. Aquests pares i els nens que duen a les manifestacions són poble de Catalunya. Els guàrdia civils que fan els registres són poble de Catalunya. El TSJC és una institució de Catalunya recollida a l'Estatut d'Autonomia de Catalunya. Que deixi d'atropellar els drets del seu poble".

Pel que fa al referèndum, Soraya, diu que ha quedat reduït a "un pla de contingència", en referència a la declaració de Puigdemont en què assegurava que l'1-O es votarà perquè hi ha un pla previst.

Sobre la resposta de l'Estat al referèndum, la vicepresidenta assegura que Puigdemont ja "coneix la fortalesa de l'estat de dret" per impedir que se segueixin cometent il·legalitats.

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O Independència
ÀUDIOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut