Susana Díaz treu pit de la victòria i promet un temps d'unitat per "cosir els andalusos"

Redacció Actualitzat

El PSOE a Andalusia celebra els resultats que els portaran a repetir, per desè cop consecutiu, a la presidència de la Junta. La candidata socialista, Susana Díaz, ha tret pit dels 47 escons assolits malgrat que suposen un dels pitjors resultats de la història de la formació, i els mateixos que va treure el seu antecessor, José Antonio Griñán.

Díaz ha estat rebuda amb crits de "presidenta" a la seu del PSOE. En un discurs breu i amb un to emocionat, Díaz ha reivindicat la victòria com la de la primera dona que guanya unes elecions a Andalusia. També ha destacat que la seva formació ha revalidat la victòria després de 33 anys al poder.

Tot i el missatge històric, Díaz no ha obviat els resultats de la resta de formacions, que donen entrada a Podem i Ciutadans. La candidata socialista els ha donat la benvinguda i ha reconegut que ara és l'hora del diàleg:

"És el temps de diàleg, de cosir i d'unir els andalusos"

Díaz assegura que el nou Parlament és el reflex de la pluralitat de la societat. I afirma que el que ara toca és treballar per "la unitat i l'estabilitat" per aconseguir els millors anys per a Andalusia.

La candidata socialista també ha promès una nova etapa de transparència després dels casos de corrupció que han esquitxat el seu partit.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut