Aglomeracions a l'estació d'Atocha per la incidència d'aquest divendres (EFE/Cedida)

Suspesos més de dues hores els trens d'alta velocitat per una incidència a Madrid

Com a mínim dos trens a Catalunya han quedat afectats per la presència d'una persona en una zona no autoritzada
Redacció Actualitzat
TEMA:
Transport públic

La circulació de trens d'alta velocitat ha estat suspesa durant més de dues hores per una incidència a l'estació d'Atocha de Madrid. La circulació s'ha aturat a partir de les 19.30 d'aquest dissabte en detectar una persona en un punt d'accés no autoritzat, segons ha informat Renfe.

En concret, s'ha vist un individu a la passarel·la superior de l'estació. La situació ha obligat a tallar la tensió a l'estació i als túnels i a activar el protocol d'emergència per a aquests casos.

Segons ha comunicat Renfe, a les 21.30 les forces de seguretat han pogut arribar fins a on era aquesta persona i l'han traslladat a un lloc segur. S'espera que la circulació de trens pugui restablir-se progressivament

A conseqüència de la intervenció policial a les vies, s'han vist afectats els trens d'alta velocitat d'AVE, Avlo i Avant amb origen i destí Puerta de Atocha. A Catalunya, com a mínim, ha provocat canvis en dos trens d'AVE que feien el recorregut Barcelona-Madrid.

Segons han denunciat diversos passatgers a través d'X, els trens no tenen electricitat a causa del tall i, per tant, estan a les fosques i sense aire condicionat.


A banda, també s'han vist interrompudes les línies C3, C4, C5 i C7 dels trens de Rodalies madrilenys. Tot plegat ha fet que es visquessin situacions de caos a diverses estacions i andanes de Madrid.

 

ARXIVAT A:
Comunitat de Madrid Transport públic
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut