Aglomeracions a l'estació d'Atocha per la incidència d'aquest divendres (EFE/Cedida)

Suspesos més de dues hores els trens d'alta velocitat per una incidència a Madrid

Com a mínim dos trens a Catalunya han quedat afectats per la presència d'una persona en una zona no autoritzada

RedaccióActualitzat

La circulació de trens d'alta velocitat ha estat suspesa durant més de dues hores per una incidència a l'estació d'Atocha de Madrid. La circulació s'ha aturat a partir de les 19.30 d'aquest dissabte en detectar una persona en un punt d'accés no autoritzat, segons ha informat Renfe.

En concret, s'ha vist un individu a la passarel·la superior de l'estació. La situació ha obligat a tallar la tensió a l'estació i als túnels i a activar el protocol d'emergència per a aquests casos.

Segons ha comunicat Renfe, a les 21.30 les forces de seguretat han pogut arribar fins a on era aquesta persona i l'han traslladat a un lloc segur. S'espera que la circulació de trens pugui restablir-se progressivament

A conseqüència de la intervenció policial a les vies, s'han vist afectats els trens d'alta velocitat d'AVE, Avlo i Avant amb origen i destí Puerta de Atocha. A Catalunya, com a mínim, ha provocat canvis en dos trens d'AVE que feien el recorregut Barcelona-Madrid.

Segons han denunciat diversos passatgers a través d'X, els trens no tenen electricitat a causa del tall i, per tant, estan a les fosques i sense aire condicionat.


A banda, també s'han vist interrompudes les línies C3, C4, C5 i C7 dels trens de Rodalies madrilenys. Tot plegat ha fet que es visquessin situacions de caos a diverses estacions i andanes de Madrid.

 

ARXIVAT A:
Comunitat de MadridTransport públic
Anar al contingut