Bar musical Alfa, al carrer Gran de Gràcia de Barcelona ((Alfa))

Tanca el mític bar musical Alfa de Gràcia: "La pandèmia ha estat més forta que la música"

Després de 29 anys, el local ha anunciat a través d'un missatge a Instagram que abaixen la persiana de manera indefinida
Actualitzat
TEMA:
Música

"La pandèmia ha sigut més forta que la música i ens hem quedat sense forces per aixecar de nou la persiana del carrer Gran", diu el comunicat a Instagram de l'Alfa, la mítica sala de concerts i balls del barri de Gràcia de Barcelona, que aquesta setmana ha anunciat el seu tancament definitiu.

Després de ser durant 29 anys un dels locals de referència per als amants dels concerts i de la música en viu, l'Alfa s'acomiada en no haver pogut suportar els efectes de la pandèmia.

El carrer Gran de Gràcia de Barcelona ja no tornarà a ser el mateix, i és que la música en viu, els balls, les festes, els concerts, les xerrades, els riures i les copes es deixaran de servir al número 36.

 

L'Alfa tanca, però el compte d'Instagram seguirà actiu per seguir fent "d'altaveu" dels diferents projectes i actuacions de tots els artistes que vulguin mostrar les seves propostes al públic.

Ara bé, el primer que es trobaran els usuaris en entrar al perfil d'Instagram de la mítica sala de ball és un missatge melancòlic: "Antiga sala de concerts i ball de Barcelona".

Per les portes del número 36 del carrer Gran de Gràcia hi han entrat artistes de tota mena, com Rosalía o La Iaia, així com tantes i tantes persones que des de l'anonimat han posat el seu granet de sorra per convertir la sala Alfa en un bar musical de referència.

"Moltes gràcies a tots els que heu fet de l'Alfa casa vostra, us trobarem molt a faltar", tanca l'emotiu missatge que posa punt final a gairebé tres dècades d'història.

Persiana abaixada del bar Alfa (Google Maps)
ARXIVAT A:
Música Coronavirus
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut