La pista de gel es va inaugurar el 15 de desembre de 1974 (Skating Club)

Tanca la mítica pista de gel Skating de Barcelona després de 47 anys d'història

L'empresa propietària de l'emblemàtica pista de gel estava en concurs de creditors i els seus 34 treballadors estaven en ERTO

RedaccióActualitzat

Tanca el mític Skating de Barcelona. La pandèmia ha posat fi als 47 anys de vida d'aquesta emblemàtica pista de patinatge sobre gel situada al bell mig de l'Eixample.

Tot i fer un ERTO als 34 treballadors, l'empresa no ha pogut mantenir-se després d'un any amb el negoci tancat i va entrar en concurs de creditors el passat febrer

La propietat ja ha buidat el local, de més de 1.000 metres quadrats, que es llogarà a la multinacional francesa Carrefour per convertir-lo en un supermercat. Als patinadors de la ciutat només els quedarà com a alternativa la pista del Futbol Club Barcelona.

Alguns usuaris han respost a l'imminent tancament de la pista de gel amb l'etiqueta  #SalvemSkating a Twitter. També han iniciat una recollida de signatures perquè les administracions destinin recursos i assegurin el manteniment de l'Skating Club.

La pista de gel es va inaugurar el 15 de desembre de 1974, un projecte de dos germans aficionats al patinatge que van voler portar el gel a la ciutat comtal. Tenia capaciat per a 500 patinadors, i per les seves instal·lacions han passat moltes generacions de barcelonins i catalans.

Amb el tancament de l'Skating, només quedaran tres pistes de gel fixes a tota Catalunya: les del Barça, Puigcerdà i el Palai de Geu de Vielha.

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut