Taylor Swift en un photocall
Taylor Swift acaba de publicar "Red (Taylor's version)" (Reuters/Jeenah Moon)

Taylor Swift envia un regal a Don McLean després de prendre-li un rècord de 50 anys

La cançó de Swift "All too well" s'ha convertit en la més llarga que ocupa el número 1 de la llista Billboard, un títol que tenia "American Pie", de McLean, des del 1972

RedaccióActualitzat

El cantautor nord-americà Don McLean ha rebut una sorpresa aquesta setmana signada per Taylor Swift. Fa uns dies, li havia tret un rècord que arrossegava des del 1972: el de la cançó més llarga situada al número 1 de la llista Billboard, que recull els 100 èxits musicals més venuts als Estats Units.

Fa 50 anys, McLean va arribar al primer lloc de la llista amb el tema "American Pie", que dura 8 minuts i 36 segons:


La cantautora Taylor Swift s'ha enfilat al top de la llista Billboard amb una cançó que dura 10 minuts i 13 segons: "All too well (Taylor's version)". Prop de dos minuts més de durada que li han permès prendre-li el rècord a McLean cinc dècades després.


Doncs bé, Swift ha volgut tenir un detall amb ell i li ha fet arribar un ram de flors amb una nota d'agraïment:

"Don, mai oblidaré que soc sobre les espatlles de gegants. La teva música ha estat molt important per a mi. Envio amor d'una escriptora de cançons llargues a un altre. La teva fan, Taylor."

Don MacLean ho ha fet públic a través de Twitter, amb les fotos de la nota i el ram de flors i un missatge que diu: "Una artista amb classe! Gràcies, Taylor Swift. Per les flors i la nota."

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut