La cantant acumula 12 àlbums al número 1 en vendes (Reuters)

Taylor Swift es converteix en l'artista femenina amb més àlbums en el número 1

La cantautora estatunidenca supera Barbra Streisand i es col·loca al capdavant amb 12 àlbums que acumulen més liderats
Actualitzat
TEMA:
Música

Taylor Swift torna a fer rècord. L'estrella del pop s'ha convertit en l'artista femenina amb més àlbums número 1 de la història, després que el passat 7 de juliol llancés el seu últim àlbum musical "Speak Now (Taylor's Version)" i es convertís en l'àlbum més escoltat de les plataformes de streaming musical en només dues setmanes.

D'aquesta manera, Swift acumula un total de 12 àlbums número 1. Amb aquest àlbum supera Barbra Streisand, amb qui estava empatada  anteriorment, amb 11 cadascuna.

El rècord absolut pertany a Prince, que va aconseguir sumar 19 àlbums capdavanters, l'últim just després de la seva mort.

"Speak Now" (Taylor's Version) és una versió reenregistrada de l'àlbum que va llançar el 2010. Després d'una disputa sobre drets d'autor amb el seu antic director musical Scooter Braun, la cantant va decidir tornar a gravar els seus àlbums originals per recuperar el control i la propietat del seu llegat musical.

Així, la cantant suma tres versions des del 2019, juntament "Fearless (Taylor's Version)" i "Red (Taylor's Version)".

Taylor Swift és la primera dona i l'única solista viva en tenir 11 àlbums situats a la vegada entre els 200 primers de Billboard (EFE)


Altres rècords que acumula

Aquest no és l'únic rècord que assoleix aquest any la cantant. Amb 33 anys, ha aconseguit col·locar quatre àlbums al mateix temps entre els 10 millors de la llista Billboard, una classificació de referència en l'àmbit musical. 

A escala més gran, té sis àlbums en el top 20, nou en el Top 40 i deu en el top 100.

A més, s'ha convertit en la primera dona i l'única solista viva a tenir 11 àlbums situats a la vegada entre els 200 primers d'aquesta classificació en 60 anys, segons Billboard.

A l'octubre de l'any passat, després de la sortida de l'àlbum "Midnights", va aconseguir col·locar totes les seves cançons entre les 10 primeres places del Billboard Hot 100.

Actualment està omplint estadis durant la seva "Eras Tour". Aquesta gira tindrà un únic concert a Espanya, que es farà al Santiago Bernabéu de Madrid. Les entrades es van esgotar ràpidament en el moment de la seva sortida.
 

 

ARXIVAT A:
Música
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut