Taylor Swift en la festa dels Oscars de "Vanity Fair" a Califòrnia (Reuters) (Reuters)

Taylor Swift lidera amb 153 milions d'euros el rànquing dels famosos més rics del món de la revista "Forbes"

En la llista de "Forbes" el pòdium el completen la banda de música One Direction, en segona posició, i l'escriptor James Patterson, en tercera posició
Redacció Actualitzat

La revista "Forbes" ha publicat el rànquing dels famosos amb més ingressos del món, liderat per la cantant americana Taylor Swift, de 26 anys, que des del juny del 2015 fins al juny del 2016 ha cobrat una xifra de 153 milions d'euros. Amb aquests números l'artista duplica els guanys que havia aconseguit l'any anterior. D'aquesta manera, Swift pren el lideratge al boxejador Floyd Mayweather, que va obtenir la posició més alta de la llista de l'any passat amb 270 milions d'euros.

En la segona posició d'aquesta llista se situen els britànics que formen la banda de música One Direction i en tercera posició, el famós escriptor de novel·les de suspens James Patterson.

En les primeres vint posicions la indústria musical té una presència molt forta amb artistes reconeguts a escala mundial com Madonna, AC/DC, Rolling Stones, Adele o Rihanna.

El primer esportista que apareix a la llista és Cristiano Ronaldo, amb 79 milions d'euros aconseguits en l'últim any que el situen en la quarta posició, empatat amb el presentador de televisió Phil McGraw. Pel que fa a Lionel Messi, ocupa la vuitena posició amb 73 milions d'euros ingressats.

No és fins a la posició número 19 que trobem el primer actor d'aquest rànquing, Dwayne Johnson, i al número 49, la primera actriu, Jennifer Lawrence, protagonista d'"Els jocs de la fam".

El primer espanyol de la llista és el tenista Rafael Nadal en la posició número 72 amb 33 milions d'euros, seguit del pilot de Fórmula 1 Fernando Alonso, que va aconseguir 32 milions d'euros entre el 2015 i el 2016.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut