Una sabata en primer pla, en la destrossa dels colons israelians més radicals a Taybeh, una població palestina assetjada i terroritzada
Un detall de la destrossa dels colons israelians més radicals a Taybeh, una població palestina assetjada i terroritzada

Torturats i amb la casa destrossada: els colons més radicals terroritzen pobles palestins

Un equip de TV3 visita una de les 11 comunitats de Cisjordània a qui els israelians han vexat i han expulsat de casa seva

La tensió a Cisjordània no para d'augmentar arran de la guerra de Gaza i també perquè els colons més radicals, emparats pel govern d'extrema dreta israelià, aprofiten que totes les mirades estan lluny per assetjar i terroritzar encara més les poblacions palestines.

Des que va començar la guerra, els israelians han expulsat de casa seva 11 comunitats de Cisjordània, més de 650 persones.

Un exemple és Taybeh, una comunitat de 200 palestins a qui els colons acaben de fer fora de casa seva amb violència i total impunitat.

Els han destrossat la casa i no s'atreveixen a tornar-hi perquè hi ha colons patrullant. Fins i tot, els colons van torturar i vexar durant vuit hores un veí i dos activistes palestins. La cruesa de la seva realitat l'ha reflectit un equip de TV3 en aquest vídeo.

 

 

ARXIVAT A:
Guerra a GazaIsraelHamas
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut