Edifici 112 situat a Reus, al Baix Camp (ACN)

Treballadores del 112 denuncien un superior per assetjament sexual

Segons ha avançat el diari Ara i ha pogut confirmar TV3, l'empresa ha dit que no sancionarà el responsable perquè els casos han prescrit o "no hi ha prou proves"
TEMA:
Assetjament sexual

Possible cas d'assetjament sexual al 112, el servei de trucades d'emergència del Departament d'Interior. Segons ha avançat el diari Ara i ha pogut confirmar TV3, els primers casos es remunten al 2019. Aleshores, algunes treballadores del 112 van presentar una queixa contra un superior davant l'empresa que gestionava el servei.

Aquell cas es va tancar, però fa poques setmanes un altre grup de treballadores va tornar a denunciar el mateix home davant l'empresa Serveo, que actualment dona el servei.

Segons el mateix diari Ara, Serveo ha arxivat el cas i descarta sancionar l'acusat perquè considera que els fets més greus, del 2019, han prescrit, o "no s'han aportat proves objectivables" en els casos més recents, segons ha dit l'empresa al diari.

Després d'una investigació interna, l'empresa ha recomanat algunes mesures, com sessions de formació o de perspectiva de gènere.

Interior s'ha reunit amb el Comitè d'Igualtat de l'empresa i ha demanat informació sobre els protocols que s'estan aplicant. Aquesta setmana també ha tingut una trobada amb les víctimes, a qui ha ofert assessorament jurídic i psicològic.

 

ARXIVAT A:
Judicial Assetjament sexual
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut