UGT i CCOO han comunicat la paralització de l'activitat laboral a la sucursal número 35 de Correus a Barcelona, al carrer Calàbria (Google Maps)

Treballadors d'una oficina de Correus aturen la feina per les altes temperatures

La plantilla del centre denuncia que treballen sota unes condicions que comporten "un greu risc per a la salut"
Redacció/Agències
TEMA:
Onada de calor

Els carters i altres treballadors de Correus han decidit parar la feina al centre de Correus del carrer Calàbria. Denuncien el risc d'estrès tèrmic per les altes temperatures.

Els sindicats --UGT i Comissions Obreres-- han pres la decisió davant l'exposició "a altes temperatures" al centre, que, segons afirmen, oscil·len entre els 32 i 33 graus, amb uns índexs d'humitat d'entre el 60% i 70%.

Els sindicats comuniquen la paralització de l'activitat laboral al centre pel risc d'estrès tèrmic dels treballadors (ACN)

Les condicions són un greu risc per a la salut

En un comunicat, han advertit que la plantilla del centre està treballant sota unes condicions que comporten "un greu risc per a la seva salut", i han lamentat que Correus "ha decidit obviar totes les recomanacions en matèria de prevenció" davant l'onada de calor actual.

Els sindicats han portat el cas a Inspecció de Treball i no tornaran a treballar fins que hi hagi una resposta.

Ara, l'administració haurà de decidir si ratifica la paralització de l'activitat laboral amb la finalitat que Correus adopti mesures per "garantir la salut dels treballadors".

 

ARXIVAT A:
Onada de calor
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut