Els fets han passat cap a un quart de quatre de la tarda (Ajuntament de Centelles)

Tres menors ferits, dos de greus, en desfrenar-se un cotxe davant d'una escola a Centelles

Els dos infants ferits greus han estat traslladats als hospitals de Sant Pau i Vall d'Hebron, mentre que al ferit menys greu l'han traslladat a l'Hospital Universitari de Vic
Redacció/ACN Actualitzat
TEMA:
Bombers

Tres menors han resultat ferits aquest dijous a la tarda després que s'hagi desfrenat un cotxe a Centelles, Osona.

Els infants sortien de l'escola Vedruna Sagrats Cors i, quan travessaven per un pas de vianants, un vehicle que estava estacionat s'ha desfrenat i els ha atropellat.

Fonts del SEM expliquen que dos dels infants han resultat ferits greus i han estat traslladats als hospitals de Sant Pau i Vall d'Hebron. El tercer menor ha resultat ferit menys greu i ha estat traslladat a l'Hospital Universitari de Vic.

Segons detalla El 9 Nou, es tractava d'un grup d'alumnes de sisè de primària que es dirigien cap a la piscina coberta a fer classes de natació. Els primers d'atendre'ls, afegeix el mateix diari, han estat professionals del CAP de Centelles.

El SEM ha rebut l'alerta de l'accident quan passaven pocs minuts d'un quart de quatre de la tarda i ha activat quatre unitats terrestres i l'helicòpter medicalitzat

L'Ajuntament de Centelles, a través de la xarxa X, ha agraït a tots els professionals que han assistit els menors --Bombers, Mossos, SEM i personal del CAP-- i també ha fet arribar el seu "escalf i acompanyament" a tota la comunitat educativa de l'escola Vedruna Sagrats Cors i a les famílies i els infants.

ARXIVAT A:
Bombers
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut