Ja són tres els morts pel temporal Gloria a tot l'Estat
Una de les víctimes ha estat atropellada mentre posava cadenes al cotxe (EFE / Domènech Castelló)

Quatre morts pel temporal Gloria a tot l'Estat

Dues de les víctimes són al País Valencià: a Gandia i a Moixent; les altres dues han passat a Àvila i Astúries

RedaccióActualitzat

La borrasca Gloria, que ha escombrat gran part de la Península amb pluja, neu i fort vent, ha fet, fins ara, quatre morts.

Dues de les víctimes són al País Valencià: diumenge una dona sense sostre va morir d'hipotèrmia a Gandia després de rebutjar passar la nit en un alberg, segons han informat fonts municipals.

L'altra víctima confirmada dilluns a la tarda és un home que també hauria mort per hipotèrmia a Moixent, a la Costera.

 

D'altra banda, també ha mort un home de 64 anys a la població de Pedro Bernardo, a Àvila, quan li ha caigut una teula al cap a causa del fort vent mentre treballava a l'hort.

 

I a Astúries, un home de 44 anys també va morir diumenge després de ser atropellat mentre posava cadenes al cotxe al port de San Isidro. 

L'accident va passar perquè una furgoneta va perdre el control a causa de la neu acumulada a la calçada. El conductor de la furgoneta ha donat positiu en el control de cànnabis, segons s'ha pogut saber aquest dimarts.


Ferit greu a Cornellà

A Cornellà, una persona va quedar ferida greu dilluns a causa d'una contusió en el marc d'una de les fortes ventades del temporal Gloria, segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). El ferit va ser traslladat a l'hospital amb un traumatisme craneoencefàlic.

ARXIVAT A:
MeteorologiaTemporal Gloria
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut