Després de quatre dies de recerca, els equips de rescat han trobat el cos de l'excursionista britànic de 32 anys desaparegut (EFE/Guàrdia Civil)

Troben el cadàver del segon excursionista desaparegut a Mallorca a causa del temporal

Els equips de rescat han seguit la pista d'uns pantalons trobats dijous al vespre enredats a les branques a la llera del torrent de Pareis, on dimarts va desaparèixer amb una altra excursionista, rescatada dimecres sense vida

Actualitzat

La Guàrdia Civil ha trobat mort, aquest matí, el segon excursionista britànic desaparegut a Mallorca des de dimarts a la zona del torrent de Pareis, a la serra de Tramuntana.

Els equips de rescat han reprès la recerca de l'excursionista aquest divendres a primera hora seguint la pista d'uns pantalons que van trobar aquest dijous a última hora entre les branques d'un arbre en un barranc proper.
 

Pendent de l'autòpsia

El cos, que, a falta de confirmació oficial, correspondria al jove de 32 anys desaparegut, l'han trobat en un gorg a uns 800 metres de la desembocadura del torrent, la platja de sa Calobra, on dimecres van trobar el cos de l'altra excursionista de 26 anys que l'acompanyava

La parella hauria mort arrossegada per l'aigua en ple temporal que va afectar les Illes

Dimecres van trobar el cos de la noia desapareguda a la platja de sa Calobra on desemboca el torrrent (EFE/Guàrdia Civil)

Formaven part d'un grup d'excursionistes

Dimarts, els Bombers de Mallorca i la Guàrdia Civil van rescatar un grup de 10 excursionistes que havien quedat atrapats al torrent de Pareis, al municipi d'Escorca, a causa de la crescuda provocada per l'intens temporal de pluges.

Dos dels excursionistes del grup, una parella britànica --ella de 26 anys i ell de 32--, havien desaparegut arrossegats per l'aigua.

Durant quatre dies, tres equips de rescat de la Guàrdia Civil i els Bombers han fet una intensa recerca en aquest torrent amb zones de molt difícil accés i inundades després de la torrentada.

Hi han participat especialistes del cos en rescats de muntanya (GREIM) i des de dijous, del grup especial d'activitats subaquàtiques (GEAS) per inspeccionar els gorgs de més profunditat, algunes de fins a nou metres.

També s'ha rastrejat la zona des de l'aire amb un helicòpter per trobar indicis dels cossos que s'han recuperat sense vida.

Aquest dijous, es van trobar uns pantalons entre branques en una zona intermèdia del torrent que van confirmar que eren els que duia el desaparegut. Aquest divendres, cap a tres quarts d'11 del matí, s'ha recuperat el cos del jove, que serà traslladat a l'Institut de Medicina Legal per fer-li l'autòpsia.

ARXIVAT A:
Illes Balears
Anar al contingut