Efectius de la Guàrdia Civil inspeccionen la zona on s'ha trobat el cadàver de Laura Luelmo (EFE)

Troben el cadàver de la professora desapareguda fa 5 dies a El Campillo, a Huelva

Laura Luelmo va sortir de casa el dimecres per anar a córrer i no va tornar
Redacció Actualitzat
TEMA:
Policial

Aquest dilluns han trobat al terme municipal de El Campillo, a Huelva, el cadàver de la jove Laura Luelmo, que va desaparèixer fa 5 dies en aquest poble de 2.000 habitants situat a prop de les mines de Riotinto.

Segons ha explicat el delegat del govern a Andalusia, Alfonso Rodríguez, el cadàver l'ha trobat un veí del poble que participava en la recerca de la noia, a les 12 del migdia. En un primer moment, Rodríguez ja ha avançat que era més que probable que fos el cadàver de la Laura:

"Ha trucat una persona que estava passejant pel camp que ha alertat de la localització d'un cos, troballa que la Guàrdia Civil ja ha confirmat. [...] Malgrat que encara no tenim certificada la identitat del cos, tots els indicis així ho indiquen."

Poca estona després fonts de la investigació ho han confirmat a diversos mitjans de comunicació: el cadàver és el de la Laura.

Laura Luelmo, de 26 anys, treballava des de fa poc com a professora en un institut de Nerva, a pocs quilòmetres d'El Campillo, i acabava d'instal·lar-se al poble. Va sortir a córrer el dimecres i no va tornar a casa. Des de llavors han pentinat la zona sense èxit.

Una mort "no natural"

Els especialistes que han fet la primera inspecció ocular de la zona on s'ha trobat el cos de la noia consideren que per la forma en la que s'ha trobat el cos, de boca terrosa i mig amagat en uns matolls, Laura Luelmo "no ha tingut una mort natural".

La jutgessa d'instrucció de Valverde del Camino no ha ordenat l'aixecament del cadàver fins a 3/4 de 7 de la tarda. No ha estat fins que la unitat de policia científica de la Guàrdia Civil vinguda de Madrid, no ha acabat d'inspeccionat i prendre mostres de la zona acordonada on s'ha trobat el cadàver.

La noia s'ha trobat prop de la N-435. El voluntari ha alertat quan ha trobat roba de dona i després, a uns 200 metres, amb els agents, s'ha trobat el cos.

Investigació en marxa

De moment, segons fonst policials, no s'ha interrogat cap sospitós sobre la mort de la noia, però s'han fet diverses entrevistes des del primer dia. Es busquen proves, com la del telèfon mòvil, que va emetre l'últim senyal el mateix dia de la desaparició. 
La Unitat Central Operativa, UCO, que va participar en la investigació de la cerca de Diana Quer, també analitzarà la zona per trobar qualsevol pista que pugui aclarir les circumstàncies de la mort de la noia. Les causes de la mort les determinarà l'autòpsia.

 

ARXIVAT A:
Policial Andalusia Guàrdia Civil
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut