La Guàrdia Civil investiga la mort d'una dona de 22 anys amb "un fort cop al cap"
La Guàrdia Civil investiga la mort d'una dona de 22 anys amb "un fort cop al cap" (Europa Press - Joaquin Corchero)

Assassinen una dona a Utrera i detenen la parella pel crim, que s'investiga com a masclista

La principal hipòtesi amb la qual treballa la policia és que es tracta d'un cas de violència masclista

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil ha detingut la parella d'una dona de 22 anys que ha aparegut morta al seu domicili al municipi sevillà d'Utrera.

La germana de la víctima ha localitzat el cos a les 6.00 d'aquest dilluns al seu domicili. A partir d'aquell moment, les autoritats s'han posat a treballar per intentar aclarir què és el que va passar exactament i per trobar la seva parella. Finalment, l'han trobat a la mateixa localitat.

La principal hipòtesi amb què treballa la policia és que es tracta d'un cas de violència masclista. Si es confirma, el nombre de dones assassinades per violència masclista seria de 32 aquest 2023 i 1.216 des del 2003.

 

On demanar ajuda

Per demanar ajuda en cas de violència masclista, hi ha el telèfon 900 900 120, específic d'atenció i informació. Funciona les 24 hores de cada dia de l'any, atén consultes i urgències, és gratuït, no queda registrat al mòbil i és confidencial. En cas d'emergència davant d'una agressió, també es pot trucar al 112.

També funciona el WhatsApp 601 001 122, per oferir informació i assessorament a les dones que són víctimes de violència masclista.

Si es vol denunciar, es pot anar a la Policia o directament als jutjats especialitzats en violència de gènere, on les dones tenen el dret de ser assistides per un advocat d'ofici independentment de la situació econòmica de cadascú.

ARXIVAT A:
PolicialViolència masclista
Anar al contingut