Nova York

Trump Jr sabia que la informació sobre Clinton d'una advocada russa era del Kremlin

És una nova revelació de "The New York Times", que subratlla que tot plegat formava part dels moviments del govern de Putin per ajudar el candidat republicà

RedaccióActualitzat

El fill gran de Donald Trump sabia que l'advocada russa amb qui es va reunir durant la campanya presidencial dels Estats Units estava relacionada amb el Kremlin. Ho assegura "The New York Times", que cita tres fonts de qui manté l'anonimat. El diari publica aquests dies que Donald Trump júnior va buscar informacions compromeses per desprestigiar la rival del seu pare, Hillary Clinton, a la cursa electoral de l'any passat.

"The New York Times" explica que el fill de Trump va rebre tres correus electrònics que l'advertien que la reunió formava part de les intencions del Kremlin d'ajudar el seu pare en la cursa presidencial. Malgrat els avisos, el primogènit es va reunir amb l'advocada russa, que li havia promès informació confidencial sobre Hillary Clinton. A la trobada, hi van assistir, també, el gendre de Donald Trump i el seu director de campanya, tots dos en el punt de mira des de fa mesos pels suposats contactes amb funcionaris russos.

Curiosament, la reunió va ser el mateix dia que Trump va fer el primer tuit referit als milers de mails de Hillary Clinton que estaven sent investigats. El Kremlin nega la vinculació amb l'advocada, però la informació és crucial per investigar la suposada ingerència russa en les eleccions nord-americanes del 2016.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut