Visita de Trump a l'empresa Puritan Medical Products
Visita de Trump a l'empresa Puritan Medical Products (Foto Reuters: Tom Brenner)
Guilford

Trump visita sense mascareta una fàbrica de testos i obliga a llençar-ne part de la producció

Tota la plantilla anaven amb vestits esterilitzats, mascaretes i guants, però Trump es va passejar per tota la fàbrica de testos sense mascareta i, fins i tot, va tocar sense guants els productes que hi fabriquen

Actualitzat

El president dels Estats Units, Donald Trump, va visitar aquest divendres l'empresa Puritan Medical Products, a Guilford, a l'estat de Maine, que es dedica a la fabricació de testos per detectar el coronavirus.

 

Visita de Trump a l'empresa Puritan Medical Products
Visita de Trump a l'empresa Puritan Medical Products (Foto Reuters: Tom Brenner)

 

Tota la plantilla, com és habitual per la pandèmia de la Covid-19, anaven amb vestits esterilitzats, mascaretes i guants. Però Trump es va passejar per tot el complex sense cap mena de protecció, ni tan sols mascareta i, fins i tot, va tocar sense guants els productes que hi fabriquen.

 

 

Algunes fonts, com la del periodista Yaroslav Trofimov del Wall Street Journal, indiquen que després de la visita de Trump la producció que s'havia fet durant aquella estona es va haver de destruir:

 

 

Per la seva banda, la Casa Blanca no ha fet cap mena de comentaris al respecte.

Puritan Medical Products és una de les moltes empreses que ha rebut diners públics per ampliar la seva producció i és una de les dues companyies que fabriquen palets de cotó per als testos del coronavirus.

 

 

ARXIVAT A:
Trump Coronavirus
Anar al contingut