Concert de Txarango
Un dels concerts de Txarango (Arxiu)

Txarango cancel·la la gira de comiat i ajorna el festival Clownia al 2021

Els de Sant Joan de les Abadesses anuncien un quart disc, que sortirà el 19 de juny

Actualitzat

No podrà ser. Txarango es volia acomiadar del seu públic amb una gira amb una quarantena de concerts en carpes de circ a Catalunya i les illes Balears, però la situació actual els ha forçat a suspendre-la.

La gira, amb el nom "El Gran Circ", s'havia de fer entre el juny d'aquest any i el febrer del vinent i, segons el grup, no és només la pandèmia i la complexitat tècnica de la gira el que els porta a cancel·lar-la, sinó sobretot la falta de mesures concretes per a la música en directe per part de les autoritats.

En un comunicat publicat a Facebook i a la seva pàgina web, Txarango diu que es tracta d'una decisió difícil, però que la prioritat és la salut.

"És un cop duríssim, però què us hem de dir, ho és tota la situació col·lectiva que estem vivint. La salut del públic i de totes les persones implicades en els nostres concerts són la nostra prioritat absoluta."

El grup també ha anunciat que el 19 de juny llançaran el seu quart disc, del qual encara no se sap el títol i tampoc no n'han fet cap avançament.

 

 

El festival Clownia, el 2021

En el mateix escrit, Txarango ha anunciat que tampoc no es farà el festival Clownia de Sant Joan de les Abadesses, que impulsen des del 2014.

En aquest cas, Clownia no es cancel·la sinó que s'ajorna fins al juny del 2021. Les entrades, que s'havien exhaurit en només 4 dies, seran vàlides per a la pròxima edició, tot i que també es retornaran els diners a qui ho demani.

 

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut