L'accident causa retencions a l'AP-7 a Gelida en sentit Tarragona (SCT)

Nou matí amb complicacions a l'AP-7 amb tres accidents

Un accident amb quatre vehicles implicats a Gelida causa una segona topada a la cua, mentre que un xoc entre dos cotxes a l'Ametlla de Mar provoca 8 km de retencions

Actualitzat

Un accident amb quatre vehicles implicats ha obligat a tallar dos carrils de l'AP-7 a Gelida, a l'Alt Penedès, fins a les 10.15, hora que s'ha reobert a la circulació, després de retirar els vehicles al voral de la carretera, segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT). 

La topada ha causat quilòmetres de retencions en aquesta via en sentit Tarragona de fins a 15 quilòmetres i mig durant el matí fins a Castellbisbal, al Baix Llobregat. 

L'accident s'ha produït per la col·lisió entre quatre turismes, entre els ocupants dels quals no hi ha hagut ferits.

Un accident a la cua de la topada anterior

Arran de les cues d'aquest accident s'ha produït una altra col·lisió a Castellbisbal que ha generat 3 quilòmetres i mig més de retencions fins al Papiol, al Baix Llobregat.

 

Xoc de dos vehicles a l'Ametlla de Mar

Ja al migdia, passades les 13.00 h, s'ha produït un tercer accident a l'AP-7, aquest cop a l'Ametlla de Mar en sentit sud, direcció Amposta. El xoc provoca 8 km de lentitud i aturades des de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

Es pot consultar l'afectació a la web d'incidències del Servei Català de trànsit. 

 

 

ARXIVAT A:
TrànsitMobilitatAP-7
Anar al contingut