Els diversos vehicles accidentats a l'AP-7 (3Cat)

Reoberta l'AP-7 després d'un accident amb 8 camions i 2 cotxes implicats a Barberà del Vallès

A les vuit del vespre s'ha retirat l'últim dels camions accidentats i a les nou, s'ha normalitzat la circulació
Redacció Actualitzat
TEMA:
Trànsit

Reoberts tots els carrils de l'AP-7 després de l'accident múltiple d'aquest matí que ha implicat 8 camions i 2 cotxes a Barberà del Vallès en sentit sud. Concretament, al quilòmetre 147,7 en direcció Tarragona. 

Arran de la topada, que ha succeït per causes que encara es desconeixen, s'han activat dues ambulàncies del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques) que han atès i traslladat dos ferits lleus a l'Hospital de Mollet.

A més, fins al lloc de l'incident, s'han desplaçat agents dels Mossos d'Esquadra, així com efectius dels Bombers que han descartat cap vessament a la calçada. 
 

Retencions, tant en sentit sud com nord 

A causa de l'accident, s'han tallat dos carrils de l'autopista en sentit sud, és a dir, només hi havia obert un carril.

És per això, que tot i que el xoc ha succeït sobre les 12 del migdia, durant la tarda les retencions han arribat a ser de 10 quilòmetres tant en sentit sud, on hi ha hagut el sinistre, com en sentit nord, per l'efecte badoc. 

En aquest sentit, s'han activat grues de gran tonatge per retirar els camions, i Trànsit també ha mobilitzat una grua per emportar-se un dels cotxes implicats.

A les vuit del vespre s'ha pogut retirar l'últim camió accidentat i s'han reobert tots els carrils. Finalment, la circulació s'ha normalitzat al voltant de les nou de la nit:

Amb tot, el Servei Català de Trànsit reclama al ministeri que la configuració de carrils en aquest punt torni a ser com era fa tres mesos, perquè considera que, tal com està ara, provoca accidents.

 

ARXIVAT A:
Trànsit
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut