Agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Tarragona van detenir el conductor (Mossos)

Un cap de recursos humans mor després del cop de puny d'un treballador a Tarragona

L'agressió va ser a les instal·lacions de l'empresa i el conductor ha ingressat a presó provisional
Redacció/Agències Actualitzat
TEMA:
Policial

El responsable de personal d'una empresa d'autobusos de Tarragona, un home de 46 anys, ha mort a conseqüència de les ferides provocades per un treballador que divendres li va clavar un cop de puny.

L'home va ser atès pel SEM i va ingressar en estat molt greu però conscient a l'hospital Joan XXIII de Tarragona, on ha mort la matinada d'aquest dimecres.

Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres el treballador, de 47 anys, i el jutge va decretar que ingressés a presó per temptativa d'homicidi, una tipificació que probablement passarà a ser d'homicidi després de la mort de la víctima.

Els fets van passar a les instal·lacions d'una empresa d'autobusos del polígon Riu Clar de Tarragona, on l'agressor va clavar un cop de puny al responsable de personal, que va caure a terra i va picar amb el cap a terra, segons ha confirmat a l'agència EFE la policia catalana, per bé que esperen que l'autòpsia determini la causa de la mort.

Fonts coneixedores han explicat a Europa Press que el cop de puny va passar durant una reunió entre els dos homes, durant la qual el conductor "va reaccionar malament".

Després dels fets, el mateix divendres a la tarda els agents de la unitat d'investigació de la comissaria de Tarragona van detenir el xofer. Dilluns el jutge en va decretar l'ingrés al centre penitenciari de Mas d'Enric, al Catllar.

ARXIVAT A:
Policial
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut