Barcelona

Un conductor de Cabify denuncia que va rebre un tret durant la vaga dels taxistes

La patronal de VTC denuncia que els seus conductors i els passatgers han estat víctimes d'agressions a Barcelona

Actualitzat

Un conductor de Cabify ha denunciat una suposada agressió que va patir divendres, mentre circulava, pel carrer Sardenya sense cap passatger. Segons el seu relat, va rebre un impacte d'un tret que va impactar a la finestra del darrere del conductor. El suposat projectil va travessar el vidre i va acabar a l'altaveu del seient del darrera.

Els Mossos ho estan investigant però el conductor està convençut que va rebre un tret d'arma de foc.

"Vaig sentir un cop molt més fort que un petard, que va deixar un forat semblant pel diàmetre a la d'una bala del calibre 22. De la càmera del cotxe es visiona com fuig una moto corrents pel carril de bici amb un casc negre i un casc blau", explica Armand Baquero, conductor de Cabify

Denúncies d'agressions a conductors i passatgers

La base principal de Vector, una plataforma participada per Cabify, és plena de vehicles amb danys pels atacs dels últims dies: Vidres esquerdats per pedrades i cops de pal, retrovisors trencats per cops de puny de motoristes, taques de pintura i àcid decapant.

En total, un centenar de cotxes estan inoperatius, però n'hi ha 100 més d'afectats, la meitat d'una flota de 400.

Un altre conductor, amb tres clients al darrere, es va quedar sense visibilitat al carrer Pau Claris en rebre farina i ous al parabrisa i va acabar xocant amb un altre cotxe. Una passatgera va resultar ferida lleu.

Els conductors continuen treballant però ara surten dos cotxes alhora, un fa el servei i l'altre vigila.

ARXIVAT A:
Mobilitat
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut