L'accident ha passat al quilòmetre 16,8 de la C-16 en un xoc entre un cotxe i una furgoneta (Google StreetView)

Un conductor mor en xocar amb una furgoneta de manteniment a la C-16 Sant Quirze del Vallès

Amb aquesta ja són 112 les víctimes mortals per accidents de trànsit a les carreteres catalanes aquest any
Actualitzat
TEMA:
Trànsit

El conductor d'un cotxe ha mort aquesta matinada en un accident a la C-16 a Sant Quirze del Vallès, al Vallès Occidental. Per causes que s'estan investigant, la víctima, un home de 51 anys, veí de Terrassa, ha xocat amb la part posterior d'una furgoneta que estava fent tasques de manteniment, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

A causa de la topada, el conductor del turisme ha mort i la passatgera davantera ha resultat ferida menys greu i l'han traslladada a l'Hospital Mútua de Terrassa.

L'accident ha passat cap a un quart de quatre de la matinada, al quilòmetre 16,8, en sentit nord. Segons ha informat Trànsit, els Mossos han rebut l'avís quan passaven 18 minuts de les tres de la matinada. 

Arran del sinistre, s'han activat quatre patrulles dels Mossos, cinc dotacions dels Bombers i quatre ambulàncies del SEM.

Durant més de dues hores, fins passades les 6 de la matinada la via ha estat tallada en sentit nord, i s'han fet desviaments cap a la C-1413a.

Amb aquesta són 112 les persones mortes en accidents de trànsit a les carreteres interurbanes de Catalunya, des de principis d'any, segons les dades provisionals de SCT.

 

 

ARXIVAT A:
Trànsit
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut